żebyś wiedziała :-)pewnie po tej apetycznej fotce z Mają...???
jednak :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ja wróciłam z wyprawy do centrum z... urządzeniem do gotowania na parze

ech skad ja to niestety znam........troche nam bylo bidnie ostatnio i juz wyczekiwalam wyp;laty, wszystkie przekaski si pokonczyly a ja akurat wtedy mialam takie zachcily
u mnie ostatnio bylo 8 kg na plusie, teraz az sie boje wejsc, ale podejrzewam, ze 10 juz jest mnie wiecej :ico_olaboga:wazylam sie wczoraj i niby 4 kg
no to istnieje duuuze prawdopodobienstwo, ze wlaniesz komus ladny prezent :ico_oczko:no a z tymi urodzinami ja mam termin na 17, 19 ja mam urodziny a 20 moja mamusia
no ja tak samokarolina-ch napisał/a:
troche nam bylo bidnie ostatnio i juz wyczekiwalam wyp;laty, wszystkie przekaski si pokonczyly a ja akurat wtedy mialam takie zachcily
ech skad ja to niestety znam........
eeeeee no własnie................ciekawe gdzie sie podziewa nasza justysia????????????????????

jak ty to robisz? Mi już przybyło ok. 10 kg :ico_szoking:wazylam sie wczoraj i niby 4 kg na plusie
to może uda ci się i będziecie razem świętowac urodzinkimam termin na 17, 19 ja mam urodziny a 20 moja mamusia
no to poszalejemy 21 sierpnia bo ja też tego dnia bedę na weselu :-Dmamy jeszcze 21 sierpnia wesele i musze sobie cos kupić bo w nic nie wejde
ja usg nie wiem kiedy, ale 31 sierpnia mamy to echo serduszka naszej Maji i az cala sie trzese jak o tym pomysle :ico_chory: :ico_chory: bardzo sie boje o nasza malenka :ico_placzek:usg bedę miała dopiero pod koniec sierpnia.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość