Awatar użytkownika
aniaj84
Zrobiłem Magistra z forum!

01 paź 2010, 11:26

witam sie i ja piątko

od rana byłam na krwi na przeciwciała
podłogi mam już pomyte więc jeszcze tylko łazieneczka czeka i pranie musze powiesić
mąż był wczoraj na meczu, był mega zadowolony, mówi, że to całkiem inaczej niż w tv, teraz bedzie mi chciał na mecze jeżdzić :ico_noniewiem: :ico_oczko:

u nas zimno brrrrrr
jeszcze pół godz i jade po mojego przedszkolaka

i tyle....

aaaa zapomniałąbym
stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za skończony 29 tc
wchodzę w 30 tc
masakra jeszcze tylko 10 tygodni........

robak
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2010, 11:39

hejka:)
my dzis spokojnie w domku, pojdziemy troszke kolo domku na dwor zeby sie przewietrzyc ...
domek ogarniety, tylko obiad wstawic dzis kotlety z piersi z kurczaka, matko moja Sarka to by tylko ziemniaki i kurczaka jadla....juz mam doslownie dosc takiego jedzenia ...

malgoskab
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2010, 14:52

cała lista prac na dzisiaj zrobiona
ale zmeczona jestem jak nie powiem co
teraz czekam na Krzysia bo siostra ma go przywieźć z przedszkola

aaaaaaaaa zapomnialabym
stawiam :ico_tort: :ico_tort: za skończone 32 tc

Awatar użytkownika
aniaj84

01 paź 2010, 19:25

igor dostał temperaturę
dałam mu panadol, ale za bardzo mu nie zbiło
już śpi
jak pytam czy boli gardełko mówi, że "nie"....

robak
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2010, 19:36

kurcze teraz sie zacznie przez te pogode, Sarka na bactrimie jedzie a i tak kicha co chwila...masakra jakas...nienawidze jesieni i zimy bo moje dziecko co miesiac chore :ico_olaboga:
aniaj84 zycze malemu zdrowka :ico_sorki: ja Sarce podaje nurofen bo panadol jak dla mnie do nonono jest... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Monia M
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 paź 2010, 19:36

aniaj84, malgoskab, brawa za kolejny tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sarka to by tylko ziemniaki i kurczaka jadla....juz mam doslownie dosc takiego jedzenia ...
moj tak samo :ico_puknij: a mnie juz to bokiem wychodzi tak samo jak Tobie :-D

aniaj84, zdrowka dla synka, oby go na dobre nie rozlozylo. Kurde, ale i tak chlopak sie trzymal, caly pierwszy miesiac pieknie przechodzil do przedszkola.

Do nas dzis dojechal nowy piekny naroznik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mial byc po miesiacu a jest po 10 dniach :ico_szoking: super, strasznie sie ciesze.
:ico_szoking: o to tylko jeszcze doszlifowac i pomalowac lozeczko Maji i jestemy gotowi :ico_brawa_01:

robak
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2010, 19:38

MOnia super, a ja nadal nic nie tknelam dla Majki , nawet torby jeszcze nie szykowalam..nie wiem co sie ze mna dzieje....nic nie kupilam,ani pieluch ani kosmetykow....

Awatar użytkownika
Monia M
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 paź 2010, 19:38

kurde mialam juz dawno zapytac cos nam zjadlo posty..... kurde ja mialam ponad 800, wiec 300 postow mi zjadlo :ico_noniewiem:

Dziewczyny powiedzcie, jak sie czujecie z tym, ze do porodu juz tak blisko????
Bo ja Wam powiem, ze coraz czesciej o tym mysle, i nie daje mi to spokoju, boje sie strasznie sie boje. Boje sie porodu i boje sie jak sobie potem dam rade :ico_olaboga:

robak
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2010, 19:40

Monia ja tez sie strasznie boje..juz zreszta nieraz Wam pisalam ...masakra jakas i najgorsze jest to ze siedzi mi cos w glowie ze nie dam rady ze moge cos spieprzyc ze za malo bede parla i ze moge dziecku cos przez to zrobic...juz sama nie wiem fisiuje.....musze sobie w leb wbic ze dam rade ale jakos nie mam mocy....jeszcze kumpela urodzila przez cesarke na zyczenie i tak jej zazdroszcze ze ma juz wszystko za soba.....

Awatar użytkownika
Monia M
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 paź 2010, 19:49

i wszystkie moje kolezanki z 2010 roku juz porodzily, no oprocz Ani :ico_oczko: ale ona tez wczesniej pewnie urodzi.
I tak im zazdroszcze, ze maja to juz za soba, ze juz sie nie martwia, Boze jak ja bym chciala zasnac i obudzic sie jak Maja juz bedzie na swiecie i nic mnie nie bedzie bolalo. Boze jak ja panikuje, za pierwszym razem balam sie nieznanego, teraz juz kuzwa wiem czego sie boje :ico_olaboga: oby tym razem poszlo latwiej :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-10-01, 19:51 ]
robak, mnie brakuje jeszcze kosmetykow i pampkow, zapas chusteczek nawilzonych mam chyba na pol roku, bo mamy kolege ktory pracuje w clinicu i zalatwia te chusteczki dzidzius :-) oby tylko maji przypasowaly bo np, Mati tylko na te fresh zielone pampersa uczulenia nie mial.
a i nie mam jeszcze grubego koca, bo dwa cienkie i dwa rozki juz mam.

[ Dodano: 2010-10-01, 19:56 ]
torby tez jeszcze nie pakowalam, ale chyba to zrobie w przyszlym tygodniu, bo czekam na wyplate, chce sobie kupic nowa walizke, jakas ladna, i wtedy sie w nia spakuje :ico_brawa_01: kupowalismy w marcu walizki na wyjazd do SZkocji do Ani, ale to co zrobili nam z nimi na lotnisku to tragedia.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”