robak, szczotka jak szcotka, czego tu sie spodziewac, tyle ze taka ladna perlowa :) a ja nie wiedzialam o promocji poprostu w realu domestos byl w promocji - 2 duze za 15 zl wiec wzielam a ze akurat paragon zachowalam to i szczotke wzielam :)
zreszta mam jakies deja vu - 2 tygodnie przed porodem z Wikiem kupowalam w t5esco domestos w promocji i mi dziewczyny z forum napisaly smska - czy przecieram majowe szlaki na porodówce :-D a ja im, ze kupuje domestos i czy im tez wziasc :-D :-D :-D :-D
Monia M, no do szpitala tyle spakowalam :-D w domu mam wiecej bo ii po Wikuniu i od siostry dostalam i jeszcze kupilam :-D
bo w tym szpitalu to oni sami ubierają
no wlasnie tam gdzie 1 raz rodzilam tak bylo i to duza wygoda
dziewczyny a czy recznik dla dzicka sie bierze? bo za pierwszym razem tez oni kapali i przynosili mi juz wykapane dziecko ubrane kurcze a w takim normalnym szpitalu to ja nie wiem jak jest :ico_noniewiem:
wy tez tak macie ze jak tylko oczy otworze to juz musze lodowke odwiedzic
mi tam sie ostatnio odwrotnie zrobilo nic mi sie jesc nie chce, no chyba ze jablka :-D
ja dzis od 6 na nogach
o i ja tez - Wiko poudke zrobil :)
dziewczyny orientujecie sie gdzie mozna pas poporodowy kupic oprocz allegro oczywiscie, w aptece czy gdzie??
pojecia nie mam ja na allegro kupowalam najwiekszy jaki byl i niestety w niego nie weszlam po porodzie bo byl za maly hhhahahah