robak, no to czekamy teraz na Ciebie :ico_oczko: :ico_sorki:
do mnie tez to dalej nie dociera! :ico_olaboga:ja wciaz nie wierze, ze to juz nasz miesiac
Nie mam już sił dziewczyny :ico_sorki: Wszystko nam sie zbiegło na sam koniec....nie pisałam Wam wcześniej nic, ale staramy się wziaść kredyt i kupić domek i ostatnie 2-3 tygodznie jeździliśmy, oglądaliśmy i załatwialiśmy wszystkie formalności (póki co teraz czekamy na jakieś tam raporty domu itd.). Jeśli sie wszystko dobrze ułoży z tym domkiem co wybraliśmy to moglibyśmy sie przeprowadzać jeszcze przed świętami :ico_sorki: Poza tym jak wiecie Madzia nam ostatnio chorowała bo miała biegunke, a teraz Maje wzieło i ma i biegunke i wymiotuje przede wszystkim bardzo :ico_placzek: K miał wolne dziś w wczoraj, więc wczoraj zakupy, dziś sprzątanie i ciągle tak w biegu wszystko :ico_placzek: Nie mam już sił normalnie...Wczoraj sie wystrasznyłam ze sie coś zaczyna bo miałam bóle skórczowe podbrzusza ale póki nie przeszly nie wstawałam z łóżka i mineły :ico_sorki: Już bym chciała by był koniec listopada :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: