06 lis 2010, 01:04
czesc gaduly :-D
widze, ze im blizej konca tym wiecej tu postow strzelamy :ico_brawa_01:
ale mnie dzis synek urzadzil nie ma co :ico_puknij:
Juz wszystko mialam naszykowane do kapieli, i do spania, kolacja itd, nagle sobie przsypomnial ze on sie przeciez z babcia i dziadkiem na weeekend umowil na nocleg.
Dzwoni do mojej mamy ona mowi przyjezdzaj. No to wypuscialam wode z wanny, wyrzucilam kolacje, zascielilam lozko, spakowalam mu torbe no i go wieziemy choc juz byla godzina o ktorej on zawsze spi.
Zawiezlismy go, jeszcze troche polatal, moja mama zascielila mu lozko, my wypilismy herbate. Ubieram go w pizamke, czytam ksiazeczke na dobranoc, chce go polozyc spac a on mi na to ze on chce do domu :ico_szoking: ze on tu nie bedzie spal, i, ze jak go zostawimy to on bedzie cala noc plakal i, ze ucieknie :ico_szoking:
Wiec ryk, zal, stanowcze nie, ubralam go i ku niezadowoleniu meza, ktory mial ochote zabrac mnie do kina ten ostatni raz przed dluga przerwa :ico_oczko: spakowalam spowrotem do domu.
Niedwano wrocilismy. Matko nie wiem co mu sie porobilo. Zawsze chetnie zostawal i nie bal sie rozlaki, zreszta teraz sam chcial przeciez ja go nie namawialam. A tu taki numer. Jestem teraz przez to pakowanie i rozpakowywanie wkolko taka zmeczona, ze szok. a juz myslalam, ze jutro troche od niego odsapne, a tu nic z tego.... wkurzylam sie :ico_noniewiem: I teraz mam nerwa ciekawe co bedzie jak pojde rodzic.... wkoncu filip ze mna nie pojdzie jak mlody takie cyrki bedzie odstawial :ico_placzek:
[ Dodano: 2010-11-06, 00:07 ]
Aniu gratulacje za 35 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:
Kochana nie martw sie na kocowce pewnie kazda nie raz juz stracila cierpliwosc do pierworodnego. Ja tez nie raz jak na swojego wrzasne to potem caly dzien mam wyrzuty sumienia :ico_placzek: ale to jest silniejsze ode mnie, bo zle sie czuje, ledwo daje rade a on czasem takie rzeczy wyprawia, ze naprawde krzyk trudno pochamowac :ico_placzek:
[ Dodano: 2010-11-06, 00:08 ]
AAAAAa i juz po dwunastej no to u mnie juz klepniety 38 :ico_brawa_01:
Zaczynam 39 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: