Witajcie
matikasia ja tez mam rozstepy niestety,zostaly mi po Wiki mialam takie duze na brzuchu ateraz nowych niewidze wiec pewnie sa tez same co wtedy :ico_noniewiem:
fakt skora wyglada niezbyt fajnie ale co zrobic taka nasza natura
niekazda ma skore elastyczna i ani cellulitu ani rozstepow
ja jzu sie pogodzilam bo co mam zrobic nic :ico_oczko:
a moze tobie lekarz przepisze jakas masc na te zadrapania :ico_noniewiem:
kilolek, wspolczuje tych skurczow moze tam sie juz cos zaczyna
kurka to jest najgorsze niby druga ciaza a sie zapomina a po drugie kazda ciaza inna i inne objawy i ciezko stwierdzic czy to juz czy nie :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Chyba dzisiaj okna umyję.
tylko sie za bardzo nie forsuj bo sobie wiecej szkody zrobisz niz pozytku
mnie tez bierze zeby w Wiki pokoju dywam wyszorowac ale sie zastanawiam czy dobrze zrobie
siunia, a moze u ciebie tez sie cos zaczyna
tymbardziej ze masz biegunke
zdrowka zycze Nathankowi
40st goraczki masakra i jeszcze uszka chore wspolczuje cie :ico_olaboga: :ico_placzek:
mnie tez wczorak wziely z rana skurcze ale potem ustaly pewnie sie wszystko tam szukuje
a najlepsze bylo wczoraj na noc poszlam siku i myslalm ze juz wszystko ide sobie do pokoju a czuje ze wkladka zrobila sie jakas mokra :ico_szoking: i szybko do wc i jakies kropleki mi lecialy ale potem ustaly
przez chwilke sie przestaszylam ale widocznie nie dokonca sie wysikalam a po drugie mam pewnie slabe miesnie hehe
Wiki moja chyba tez bedzie chora juz ma katar zapchany nosek :ico_olaboga: ledwo co wyzdrowiala to znow ma byc
dam jej herbatke malinowa
zoabczymy moze chorobsko sobie pojdzie