My to juz właściwie świętujemy. Rano dosprzatalismy. Bylismy juz u nas dzisiaj na grobbach. Trochę dziwnie co prawda, bo połowa ludzi jeszcze sprzata, a druga już znicze zapala. W dodatku z cmentarzem przez plot olbrzymi targ. Ale cieszę się, ze dziś poszliśmy to jutro tylko przed południem na spokojnie pojedziemy do Żbikowa. Ii tak zajmie to pól dnia przez te korki. Potem obiad u mojej mamy, a na koniec kolacja u teściowej :ico_noniewiem:
A zimno dzisiaj niemiłosiernie. Założyłam Kubie zimową kurtkę ale i tak wymarzł i ciągle wołał "jedziem do dom!" :-)
MonikaSko mnie też bolą kości łonowe. Szczególnie czuję to podczas wstawania w nocy. Katorga straszna, do tego biodra i brzuch. Nie mogę się podnieść.
a mnie to właśnie nie boli kośc łonowa, tylko jaby szyjka albo nawet wnętrze pochwy tak głeboko. Strasnzie głupie uczucie i ból tez wcale nie mały.
A tak w ogóle to chyba coś u mnie tez zaczyna się dziać, bo idzie masa śluzu z pasmami krwi :ico_haha_02: cieszę się moze na dniach coś się zacznie dziać :ico_haha_02: