takie samo mam odczucie. Siedźmy tutaj gdzie nam dobrze, a moze ktoś nasz wątek przeniesie na maluszki to dalej będziemy na tym samym pisać.
to fajnie bo juz myslalam ze tylko ja mam takie odczucie :ico_oczko:ja tak samo mysle, kilka razy probowalam zagadac i na tym sie skonczylo, a na sile nie chce mi sie wbijac zreszta nie mam za bardzo czasu na czytanie, awy tu malo piszecie wiec nadazam
Ewka_82, to zdrowka dla Pawelka oj biedne te dzieci musza sie nacierpiec :ico_olaboga:
ale dobrze ze masz wejscia w szpitalu i sie wami szybko zajeli
Pawelek sliczniutki i usmieszki boskie robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i tez mi sie wydaje ze do ciebie podobny :ico_oczko:
no jatam nienazekam poki coJak usypiają Wasze dziieciaczki?
moja Zuzia po cycku albo sobie lezy i zaczyna gaworzyc i do malunkow na scianie sie smieje albo klade ja do łozeczka np po kapieli i chwilke polezy czaem pomarudzi i zasypia :-D
takze odpukac jest dobrze
a wnocy jak wstaje zeby aj dodatkowo nakarmic to na spiocha heh fajnie to wyglada przez 8-10min je i potem lulku dalej i za 4-5h wstaje rano takze jest dobrze :-D
w przyszlym tyg idziemy z Zuzia na wazenie i mam nadzieje ze przybierze tyle ile trzeba zeby moje nocne karmienie sie oplacalo :ico_oczko: :ico_oczko:
Wszystkiego najlepszego dla mezusia :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:Dzis maz ma urodziny
a i tak cie podziwiam bo z trojka dzieci to masz kupe roboty ale wiem ze jestes zaradna i sobie swietnie dajesz rade podziwiam cie naprawde :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my dzis bylsimy na Usg bioderek
i na usg wszystko dobrze tylko musze na noc malutkiej robic pieluszkowanie z 2 pieluch tetrowych bo ma w lewej nozce ma ograniczenie odwiedzenia i za 2 miesiace kontrol mma nadzieje ze bedzie dobrze :-D
ojejku to straszne mam nadzieje ze to nic powaznego i idz szybko do lekarza :ico_olaboga:Martw mnie to, bo wydaje mi się, ze nie jest dobrze (blizna mi się rozłazi, szyjka jeszcze się nie "zeszła" wciąz otwarta i w dodatku jakies upławy mam
ide lulku zaraz bo malutka na dobre zasnela ale mjsze aj obudzic o 22 apotem o 2 wnocy :-D
buziaki
ciekawe co tam u matikasi jak tam jej sie mieszka na nowym mieszkanku
no i reszta dziewczyn??