Blanka, gratulacje dziewczynki :ico_brawa_01: dobrze pamiętam, że chciałaś drugą babeczkę? No i współczuję mieszkania z teściami pod jednym dachem... nie macie szans na wyprowadzkę?
Mania, ty Ty chyba taka typowa ciążówka z zachciankami jesteś... hehehe ja na szczęście nie mam takich zachcianek, a ostatnio zauważyłam, ze odrzuca mnie od słodyczy. Dodatkowo mam tak, że jak zjem cokolwiek, albo nawet jak niczego nie zjem to mam koszmarną zgagę :ico_noniewiem: aż się jeść odechciewa... tylko mleko litrami piję.
stwierdziła, że ona lokatorów na głowie nie chce mieć. Także kobietki chyba żadna teściowa jeszcze nie pobiła mojej :-D
hehehe, ale przynajmniej uniknęłaś tym samym dodatkowych konfliktów z teściową wynikających z mieszkania pod jednym dachem.. więc może chwała jej za to ;-) :ico_haha_01:
Ona powiedziała że umowę do dnia porodu zakład przedłuży mi automatycznie, a macierzyński będzie wypłacał ZUS więc tam będę musiała to załatwiać.. kurde i jestem ciekawa jak to wygląda -
ja mam dokładnie taką samą sytuację, umowę tylko do dnia porodu. Potem musisz zanieść wszystkie dokumenty do ZUS-u (jak byś miała umowę dłużej, to zakład to załatwia) i będziesz dostawała macierzyński normalnie :-) To jest i tak świadczenie, które wypłaca ZUS, nie zakład pracy, więc się nie przejmuj :-)
:-D :-D :-D Hej kobietki,byłam wczoraj na usg :-D :-D :-D będziemy mieli synka
superowo :-) gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jakie imię? I czy masz jakąś fotkę?
Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy, jutro lecimy do Londynu na kilka dni, więc mały urlopik przede mną, wypocznę sobie :ico_brawa_01: ale się cieszę.