Dziekuje, jakbys jej powiedziala to dopiero by oczyska wybaluszyla, cwaniara mala, po tatusiu ma oczka i dobrze, bo ja swoich nigdy nei lubilam :ico_oczko:Basia muszę to napisać! Ależ oczyska ma Twoja córa przesłodka pannica
:ico_brawa_01:a moją Juleńkę czkawka męczy.. pierwszy raz czuję
nie zawsze jest to takie proste, ja miałam kiepsko robioną cesarkę i gdybym miala pewność, ze urodzę naturalnie to bym się teraz na cesarkę nie decydowała. Poza tym do tej pory czuję to miejsce po cięciu. To jest operacja :-)Mania nie masz czego naprawde, ty dostaniesz znieczulenie i nawet nie bedziesz wiedziała kiedy i babla z Ciebie wyjmą
hehehe, gdyby tak można było sobie wybierać :-Dja bym chciała żeby Julcia miała tak z 54-56 cm :-D i nie ważyła ponad 4 kg :-D mam tyle ciuszków ładnych w rozm 50-56 że szok :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:stawiam za 29tc :ico_tort:
fajne te klocki.
jesteście bliźniaczki jednojajowe?wiec jak na bliźniaczki nie jest źle :ico_oczko:
dlatego cieszę się bardzo, że mieszkam tylko z mężem i córcią, bez dodatkowych domowników.co oczywiście nie zwalnia wszytskich mieszkańców z mycia po sobie,
nic mi nie mów, ja ostatnio mam problem z zasypianiem wieczorem, bo zgaga tak mnie piecze, że aż mi jest niedobrze i nie potrafię się ułożyć. Płakać mi się przez to chce. Nawet mi mleko już nie pomaga, a piję przynajmniej 1 litr dziennie.trzeci dzień męczy mnie zgaga, fuj :ico_zly:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość