czyli zaskoczyło Cię to pozytywnie?:-D ja muszę swój zmierzyć brzuchal ile teraz mam tylko cm nie mogę znaleźćmyślałam, że w drugiej ciąży to przepaść między cm będzie :ico_haha_01:
ja mam więcej:-P :-P :-P :-D ale myślę, że maluch 4 kg nie przekroczy :ico_oczko:manenka napisał/a:
myślałam, że w drugiej ciąży to przepaść między cm będzie :ico_haha_01:
czyli zaskoczyło Cię to pozytywnie?:-D ja muszę swój zmierzyć brzuchal ile teraz mam tylko cm nie mogę znaleźć
trzymam kciuki by to nic nie było :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:i kazał jutro rano mi przyjechać do niego do szpitala z moczem to odda go na badanie, mam nadzieje, że to nie jakaś znowu bakteria
nom i to bardzo :-Dczyli zaskoczyło Cię to pozytywnie?:
pewnie, że wspomne, ale on dobrze wie, że mam takie niskie, bo chodze do niego co dwa tych i zawsze mierzy, no i mówi że musze pić mocną herbate, i ewentualnie jakąś czekoladę, bo nic na podwyższenie nie jest w stanie mi dać. Twierdzi, że na obniżenie są leki a na podwyższenie nie :ico_noniewiem:to wspomnij mu jeszcze przy okazji o swoim ciśnieniu
sama się wystraszyłam, jak zobaczyłam tą bryłkę krwi, a teraz za każdym sisianiem mam cały pomarańczowy papier, dobrze, że mój gin ma jutro dyżur to mi zrobi to badanie na cito :ico_sorki:Oj Buzok Ty tu wcale nas nie strasz!!
gdzie ten link? Czytam ślinka mi już leci a tu go nie ma :ico_haha_01:Buzok tu jest link do kiełbasy,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość