kochana zlituj się, nie zadręczaj koleżanek z deszczowej pl :ico_placzek:najpierw spacerek nad morzem a potem zabawa na plazy tez morskiej,
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: uwielbiam takie teksty :ico_puknij:Koleżanka która nie widziała mnie jakiś miesiąc, zaczęła wymyślać jak mi się to buzia zmieniła :ico_puknij: śmiałam się że to botox hehe.
ja jestem troszkę lepsza bo po Michaelu zostało mi 5kg , więc też startuje z większej wagi bo z 58kg , i jak na razie 59,2kg, nie jest źle :ico_sorki: :ico_sorki:A tak na poważnie to z każdym dniem brzuch mam większy i boję się dodatkowych kg po ciąży, bo po Zuzi zostało mi 6 i już startowałam z wyższej wagi.
a no pewnie, to rób remoncik póki mąż jest za :-)W niedzielę łaziłam po castoramie, bo chcemy malować i muszę się zorientować co i po ile :ico_oczko: bo zmian sobie trochę powymyślałam, mój W. o dziwo nie protestuje, więc trzeba "kuć żelazo" :ico_oczko:
ok no to się litujekochana zlituj się, nie zadręczaj koleżanek z deszczowej pl :ico_placzek:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby tak dalej szybko zlatywałostawiam :ico_tort: za moje 5 okienko :D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u mnie dopiero butelka się przydała w 7 miesiącu życia małego kiedy go odstawiałam na noc od cyca, a tak to tylko cyc i cyc, zero wody, herbatek i innych tam :-)2 buteleczki (mala i duża)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość