09 wrz 2010, 12:11
witajcie
pinko witaj, ja też mam na imię Agnieszka, mieszkam w Lublinie, mam córeczkę Oleńkę. Masz uroczą córeczkę, sliczne ma długie włoski :-)
AniaZaba, brzuszek masz bardzo ładny, ja mam podobny, ale zdaje mi sie troszkę większy :ico_noniewiem: także anijka głowa do góry,, nie jesteś sama :-D dzidziuś niech rośnie na zdrowie :ico_brawa_01:
a brzuszek już mam taki typowo ciązowy. I na szczęscie rośnie póki co tylko brzuszek :ico_brawa_01:
manenka super, ze wszytsko w porządku, no i że uspokoili Cię z tymi skurczami.
ja też Olę poczułam w 17 tygodniu, a teraz nie spodziewałam się tak szybko, bo mam troszkę sadełka, ale tak jak Tynusz czuję i motylki i czasem małego kopa :ico_brawa_01:
b@sia, oj dziadkowie bardzo tęsknią za wnuczętami, ja widze po moich rodzicach, ile oni mają radości jak przyjedziemy do nich. :ico_haha_02:
Tynusz, ja też nie mogę się doczekać zakupów, co prawda za wiele tego nie będzie, ale same przygotowania, wywołują radość. Wózek już mam, z czego bardzo suię cieszę, bo teraz byłoby trudno na taki wydatek, ale fotelik muszę kupić, już mam upatrzony, no i takie właśnie drobiazgi kosmetyczne i parę ciuszków :-) Ale dużo mam po Oli rzeczy :-)
buzok a ten kaszel masz mokry czy suchy????hmmm nie wiem co Ci doradzić,??myślisz, że to alergia, a co na to lekarz, może to skutek tego antybiotyku, może był źle dobrany, może infekcja przeniosła się na oskrzela. A próbowałaś czosnek????to lepsze lekarstwo niż niejeden farmaceutyk. Zapytaj lekarza czy możesz. wiesz ja na wiosnę bez przerwy łapałam infekcje, wiecznie ból gardła, kaszel, aż mnie dusiło i wydzierało na wymioty. Nie pomagały ferwexy, antybiotyki i inne leki. Zaczęłam wcinac czosnek, nienawidze tego, ale jadłam i popijałam mlekiem i do teraz nic nie łapię, ale zapytaj lekarza i spróbuj, mam nadzieję, ze pomoże.
[ Dodano: 2010-09-09, 12:13 ]
mania6891 ja chodze póki co w leginsach, ale musze kupić ciązowe. A Ty nie zastanawiaj się , tylko wkładaj ciążówki, bo nie można ściskać tak brzuszka. Ja jak włożyłam ciasne to strasznie brzuch mnie bolał.