nie normalnie badaniem ginekologicznym, ale ostatnio jak miałam usg to też miałam sprawdzaną szyjkęale sprawdza Ci przez usg robione przez powłokę brzuszną?
też ślicznie :ico_brawa_01:będzie Adrian
czas szybko leci, nim się obejrzysz będziesz tuliła misiaczka do siebie :-)a ja już połowa ciąży :ico_brawa_01: kurde aby kolejna połowa mi tak szybko zleciała :ico_sorki:
a co masz na myśli? Bo ja co wizytę mam sprawdzaną szyjkę czy jest ok, czy się nie skraca i czy jest zamknięta. Sprawdza mi to ręcznie i za pomocą takiego usg dopochwowego.dziewczyny a miałyście już badaną szyjkę macicy?
a to nie wiem czemu...ale zdjęcie mi sie nie wyświetla :ico_placzek:
mało, ale ja mam teraz infekcję i raczej mam upławy :ico_placzek:a jak u Was dziewczyny ze śluzem?
chyba pójdę w termin, ale nie wiem jeszcze do końca, jest jeszcze trochę czasu, żeby się wszystkiego wywiedzieć.Pinkoto pewnie cesarkę będziesz miała 2 tygodnie przez terminem , czy jak tam u was robią??
gratulacje, czyli i ty będziesz miała parkę :-)ja dziś na wizycie byłam no i na 100%dziewuszka!!!!!!
Zosia śliczne imię, tu jest znaczenie imion, supe opisane: http://www.imiona.dla-dzieci.org/nadal mi ta Zosia siedzi ale czekam na inne imiona..
szczery do bólu :-) :ico_haha_01:mój synek powiedzial że to nie jesgo siostra tylko jakaś czaszka!!!!1hahaaha
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość