Dziewczyny któras z Was podawała kiedyś stronkę do imion, zaczęłam przeglądać wątek w poszukiwaniach, ale nie znalazłam, musiałam przeoczyć, te 80 stron potrafi zmęczyć oczy.
Pamieta ktoras z Was te stronke, bylabym baaardzo wddzieczna :ico_sorki:
ja podawałam, proszę bardzo: http://www.imiona.dla-dzieci.org/Dziewczyny któras z Was podawała kiedyś stronkę do imion,
to życzę przyjemnego weekenduA że mam już dość samotnych weekendów, to jedziemy razem.
mój wrócił i coś go zimno trzęsie, mam nadzieję, że nie rozchoruje się, jeszcze jutro ten koncert.Uciekam już, bo zaraz mężuś wróci z pracy
a nie ma jakichś sposobów na zgagę?Jeju dziewczyny nie mogę spać. Zgaga mnie tak męczy, że na wymioty mnie ciągnie i strasznie słabo się czuję :ico_placzek:
mnie też tak wczoraj męczyła na wieczór, nawet mleko nie pomagało, a wypiłam prawie 1 litr.Jeju dziewczyny nie mogę spać. Zgaga mnie tak męczy, że na wymioty mnie ciągnie i strasznie słabo się czuję
a nie ma jakichś sposobów na zgagę?
oby potem o Julcię nie była zazdrosna, słyszałam że koty potrafią być wredne dla małych dzieci.. zaznaczam tylko słyszałam bo nie mam kota więc nie wiem (mam królika który uwielbia drapać Zuzię :ico_oczko: )a moja kotka zazdrosna o małego kociaka

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość