no i mamy 100 stronkę
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
stawiam :ico_tort: za 23 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
na pewno wcześniej ci się uda pospać :ico_oczko: :ico_sorki: na starość może trochę :ico_oczko:
to ładnie ci tam bryka, bo Nellcia jest taka leniwa, że może parę razy mnie tam po 23 puknie i tyle, hmm może dlatego , że cały dzien w biegu za Mikiem więc nie mam czasu nawet czuć ruchów, a dopiero jak w nocy siądę do poczuję delikatnie pukanie :ico_noniewiem:
ale co do wysypiania sie to ja nie narzekam jak około 24 zasnę to tak do 9 śpię :ico_sorki:
na siku tez już nie muszę wstawać , i obym nie musiała :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2010-10-10, 21:35 ]
ranny ptaszek - chyba jak prawe każde dziecko ;) u mojej szwagierki o 4 potrafi wstać i już sie nie uspac ;p
ja mam borsuka małego w domku, jak się urzodzil to spał mi przez pierwsze 3 miesiące do 13.00 (oczywiscie z co 2-3h przebudka na cyca), ale dałam radę się wyspać, potem długo chyba do roku a nawet do 1,5 roku spal do 10.00 a teraz wstajemy tak 9.00-9.30
a chodzi spac normlanie od 20