herbaciana o te staranka to może lekarza zapytajczy już możesz.
Piotrek pobiegł po Marcina do szkoły bo zadzwonili,że wlnął głową w murek.Boże mam nadzieję,że ma tylko guzika.No i nie denerwuj się człowieku! Pewnie begał i się przewrócił,a tyle razy mówiłam,że ma nie latać jak szaleniec. :ico_placzek:
Dobrze,że z Młodym nic się nie stało.ufff.
[ Dodano: 2009-11-02, 18:05 ]
dziewczyny,a gdzie wy mieszkacie?
No Marcin ma porządnego sińca i guza w okolicach skroni :ico_placzek: higienistka kazała go obserwować i gdyby coś się działo to wzywać pogotowie :ico_szoking: Teraz będę cały czas za nim chodziła w nerwach czy nic mu nie jest.Ach zawsze coś musi się dziać.
ja to pod Białymstokiem :-D od was to penie daaaaleko
[ Dodano: 2009-11-02, 18:09 ]
karmelka daju znać koniecznie co z synkiem :ico_sorki: oby faktycznie na guzie małym się skończyło :ico_noniewiem:
herbaciana - no ja myślę, że może sobie kiedyś jakiś zlocik zrobimy, hm? :-) za pół roku to będe mogła was wszystkie rozgoscić :ico_brawa_01:
a co do staranek - myślę, że najważniejsze by minęły dwa-trzy pełne cykle - po łyzeczkownaiu organizm musi się odbudować, a Ty nabrać sił, nowych witaminek itd :-) zrób sobie wszytskie wyniki - żelazo, morfologię i jak będzie ok - porozmawiaj ze swoim lekarzem - powinien zrozumieć, ze chcesz jak najszybciej ruszyć ze starankami :-)
a ja wyczyściłam chałupkę i skoczyłam na zakupy - zasłonki nabyłam, nowe kubki herbaciane bo połowę wytłukłam ostatnio i takie ińsze bibeloty :-)
Ewuś ty tak nie przemęczaj się bo nie daj bóg...a wiesz,strzezonego pan bóg itp itd