ja jakos ostatnio mam nadmiar ochoty w porownaniu z moim M :ico_sorki: cos czuje ze mu nbumer jakis wykrece za to :ico_noniewiem:a jak tam u was z przytulankami
Moze rozbiore, przywiaze do lozka narobie ochoty i pojde w cholere :ico_smiechbig:

no bardzo dobry pomysł, tylko ja bym przywiązała i wykorzystała bo coś strachliwa ta moja mężunia. Ale go rozumiem!!!Moze rozbiore, przywiaze do lozka narobie ochoty i pojde w cholere
miłej zabawy, a kieliszek możesz wytłumaczyć jakimś zatruciem :-D chyba że znajomi są bardzo domyślni :-Dmy zaraz mykamy na imieninki
kwestia naradzenia sie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:To kiedy planujesz???
nooo to milej i udanej imprezki zycze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:my zaraz mykamy na imieninki
nie no wlasnie chodzi o to zeby nie wykorzystać :ico_brawa_01: ciekawe co by zrobil w takiej sytuacji :ico_brawa_01:ja bym przywiązała i wykorzystała

No, Asiu, z takiego układu to ja jakby co daję wrotki :-Dno bardzo dobry pomysł, tylko ja bym przywiązała i wykorzystała
Nooo i sprawa rypnie się sama, nie będziesz miała wiele do tłumaczenia i myślenia, jak zacząć rozmowę :ico_sorki: :ico_oczko:nie chciałam nikomu o :ico_ciezarowka: jeszcze mówić, ale jak nie chwycę za kieliszek to wszyscy sie domyślą, bo to marcin zawsze prowadził a ja imprezowałam :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość