hej dziewczynki
też chciałabym mieć ten okres najbardziej pełen obaw za sobą a przed sobą tylko miech ciąży,ale cóż,módlmy się aby wszystko było dobrze i byśmy nie miały takich problemów jak koleżanka
Zulci :ico_olaboga: ,oby wszystko skończyło się dla niej pomyślnie.
Dodam,że dopiero jak wyjechałam do Irlandii doceniłam naszą służbę zdrowia,może ona żle trafiła dlatego,że nie mieszka w większym mieście,ale wierzcie mi ja mieszkam w stolicy Irlandii i tutaj dopiero jest zlewka totalna kobiet :ico_ciezarowka: jak i ciemnota ogólna-praktykują na nas :ico_zly:
co do chińskiej to uwielbiamy ją z naszą rodzinką-mniam
mam restaurację u siebie w pracy,gdzie w czwartki,piątki i niedziele serwują w formie szwedzkiego stołu przeróżne chińskie dania i ze względu,że tam pracuję mam za pół ceny i jem ile tylko zmieszczę hehe :ico_brawa_01:
apropo jedzenia a i wagi to dziś się zważyłam i wiecie co schudłam 0,5 kg
pewnie dlatego,że w pracy śmigam jak dawniej i przez 8 godz non stop ruch-dzięki Bogu jakoś to wytrzymuję,ale nie powiem,bo coraz częściej odzywają się bolące plecy i męczę się szybciej niż przed :ico_ciezarowka: a to dopiero początki
[ Dodano: 2007-12-08, 22:34 ]
a to nasz wspólny Aniołek Stróż-by miał każdą z nas w swej opiece do maja :ico_haha_02: