Ja już po,obniżyły mi się narządy rodne,ale z dzidzią wszystko w porządku,waży 240gram i jest prawdopodobnie dziewczynką,ale gin nie kazał się nastawiać,bo powiedział,że nie jest pewien.Na następnym w połowie stycznia powinno być widać lepiej :ico_oczko:Szyjka jest w porządku,nawet mi się przedłużyła,powiedział,że po magnezie,który biorę.Mam dużo leżeć i odpoczywać i nie mogę dźwigać.To tyle u mnie.Brzuch mnie boli prawie cały czas,ale taka moja uroda.Jestem wąska w biodrach i to dlatego,bo macica nie ma miejsca.
A co do imion,to u mnie są wahania między Jakubem(Zuza miała nim być) a Oskarem,ale do maja jeszcze daleko i wszystko może sie zmienić :ico_oczko: Co do córeńki to zupełnie nie mam pojęcia,mój mąż chciałby Julię,ale ja nie jestem pewna i szukam cały czas.Może mi cosik wpadnie w ucho u kogoś.
[ Dodano: 2007-12-10, 18:08 ]
szczako, spodenki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ewelina83, co do Wielkanocy to zobaczysz jak sie będziesz czuła.Pamiętam jak moja ciocia jechała z Hiszpanii do Polski,była wtedy w 6 mc.A teraz moja przyjaciółka przyjechała z Ukrainy pod koniec października,żeby w Polsce urodzić(termin ma na 10 stycznia)Pod koniec lutego wróci na Ukrainę już z córeńką :ico_haha_02: (pochwalę się,że jej mąż jest tam wice konsulem)Jak już wcześniej pisałam,wszystko zależy od tego jak sie bedziesz czuła i czy lekarz wyrazi zgodę.Na pewno wszystko będzie dobrze :ico_haha_02: