witam po pracy,zaraz zmykam robic zapiekanke,wiec napisze do pozniej hehe
babe_boom,obys donosila jak nadluzej i zdrowe-to najwazniejsze
Monia widze,ze ty masz teraz ciche dni jak ja mialam ost.tylko u mnie jest jeszcze ta roznica,ze ja pracuje i to ciezko fizycznie i jak wracam to mam na glowie obiad i wszelkie obowiazki domowe :ico_olaboga: ,wiec i mnie ost wkurzyl do lez,bo jak mial wolne to sobie pojechal na korty z kolega pograc a ja jak mam wolne,nawet teraz w ciazy to nigdy nie siedze tylko nadrabiam w domu zaleglosci-prasuje,sprzatam,robie zakupy,gotuje itd
Widzisz faceci to trudny `gatunek` dla nich zawsze bedzie,ze oni nawet jak pracuja rowno z nami to i tak dla nich bedzie,ze oni ciezej,po pracy oni sa juz wolni a my wracamy i jeszcze sie krzatamy po kuchni itd
Oni leca do swoich przyjemnosci-gry,internet itd a ty??,jesli nawet spytasz czy moze cie wpuscic,by odp cos na forum to juz mina na kwinte-rozumiem cie i wspolczuje,chociaz mozesz w domku posiedziec a ja pracuje po 8 godz i sprzatam te pokoje zarabane po brudasach i wracam padnieta i szykuje obiad,przy ktorym tez zero pomocy,nawet obranych ziemniakow :ico_zly:
Co do plci to ci powiem tak jak inne,nie ma znaczenia co,dzieci kocha sie jednakowo,a wspomnisz moje slowa,ze facet oszaleje na punkcie corki i bedzie jej oczkiem w glowie :ico_oczko:
opinie kolezanek,ktore maja parki :)
moj pragnal corki i wyszlo inaczej i plakal na USG 3D jak widzial,ze nie ma tego czego tak pragnal,ale po pol godzinie juz sie przestawil,choc bylo nam obojgu przykro,ze nastawienie bylo inne a jest inaczej-teraz kocha Natana jak by kochal tak dlugo wyczekiwana Julcie(nie byla nam pisana).
Po za tym jak pisala Mama Kingi-moze to taki typ,ze ciezko mu okazywac uczucia co nie znaczy,ze nie kocha i nie interesuje go przyszla pociecha -glowa do gory kochana-to sie zmieni,zobaczysz <tuli>
ok uciekam robic synowi obiad,ze szkoly wrocil wlasnie i dodam tez,ze kocha swojego przyszlego brata i tez tuli brzuszek i caluje :-D