Witajcie :ico_haha_02:
U nas rano pochmurno,a teraz piękne słoneczko :-D Pogoda im się nie sprawdziła :ico_haha_02:
MONIKAB fr napisał/a:
a tak swoja droga, to ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi :ico_noniewiem: tymi terminami to raczej nie ma sie co sugerowac....
Też się nad tym wczoraj zastanawiałam :-)
To i ja dołączam do myślących,która pierwsza :-D Przed snem właśnie to zaprzątało moje myśli.
Ewelina83, mam nadzieję,że u Ciebie wszystko w porządku,jedźcie do szpitala,lepiej dmuchać na zimne.Ściskam kciuki.
A ja mam humorek w miarę dobry,chociaż się nie wyspałam,bo skurcz w łydce mnie łapał,że pół nocy przesiedziałam na łóżku i masowałam.A poza tym na siusiu latałam ze 4 razy.Ale słonko za oknem nastraja optymistycznie.
zulciu ze mna to dziwna sytuacja jest :ico_noniewiem: bo sa dni ze nie moge chodzic a niekiedy jest tak, ze na tylku usiedziec nie moge i nawet robie rzeczy ktorych nie powinnam tj te nadobowiazkowe (np. sadzenie rzodkiewki czy salaty :ico_puknij: )
Chyba każda z nas ma gorsze i lepsze dni.Zależy gdzie dzidzia kopnie i jaki nerwik uciśnie.Życzę nam wszystkim,aby było więcej tych lepszych dni.