to znowu ja :)
Emalia ciesze sie ze meza przyjeli :ico_brawa_01: :-D to bardzo dobra wiadomosc :ico_brawa_01: napewno mezus sie sprawdzi i zatrzyma prace... gratuluje
Zulciu, to moje usg bedzie tylko pod wzgledem sprawdzenia wagi... ale ja mysle, ze uda mi sie wyciagnac jakies dodatkowe informacje :ico_oczko: prawde powiedziawszy to zazdroszcze Wam tych wizyt kontrolnych... wiecie jak sie sprawy maja "od srodka" i kiedy sie mniej wiecej spodziewac porodu... u mnie szyjka tez juz miekka - ale sama sprawdzalam :ico_wstydzioch: ... na rozwarciu i skracaniu sie nie znam :ico_noniewiem:
do 7 maja raczej nie dociagne :ico_noniewiem: a wtedy mam wlanie wizyte z polozna :ico_noniewiem: to bym sie czegos konkretniejszego dowiedziala :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-16, 22:38 ]
emilko, nie doczytalam twojego ostatniego posta... oczywiscie wszystko bedzie w porzadku...badz dobrej mysli ... napewno maz podejmie ta prace
zulciu, ja mialam juz to badanie kilka tygodni temu (podejrzewam ze chodzi nam o to samo badanie)... u mnie sprawa wyglada tak- ze przy porodzie dostane antybiotyk i wszystko bedzie ok :ico_haha_01:
wlasnie... ma ktos kontakt ze szczako? czyzby to juz??? :ico_szoking: :ico_haha_01: