Ja raczej nie,więc do jutra :ico_haha_02:urodzi ktoras przez noc, czy dalej bedzie cisza? :ico_oczko:

no tak, nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi i gdzie raczy zajrzec :ico_oczko: w naszym stanie trzeba byc przygotowanym na wszystko :ico_oczko:Monisiu ja jutro tylko na badanka,to mi się nie chce golić (a nóżki mi trochę zarosły :ico_szoking: ),ale we wtorek na ktg pewnie pojadę,to trzeba się do stanu używalności doprowadzić,bo może jakiś przystojniak będzie na dyżurze? :ico_oczko: A tak na serio,to mam problem z ogoleniem"brody" :ico_wstydzioch: Jak Wy to robicie?help
Do jutra Monisiu :ico_haha_02:no, juz uciekam na 100% :ico_oczko: do jutra Zulciu :ico_haha_01:
kurczę,ja się boję,że uczulenia mogę dostać od kremu :ico_noniewiem:jesli chodzi o brodke :ico_oczko: to ja sama z maszynka nie dalabym rady... :ico_oczko: teraz uzywam kremu depilacyjnego i tak na oko przed lustrem "ciapie "gdzie popadnie :ico_oczko:
moja dzidzia nie jest jeszcze donoszona...moze babe_boom, bedziesz nasza pierwsza kwietniowa majoweczka :ico_noniewiem: w sumie ciaze masz juz donoszona,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość