[ Dodano: 2009-01-07, 09:04 ]
Jej jak dobrze ze nastal nowy dzien wczoraj sie czulam po prostu strasznie a zwlaszcza wieczorem.... Zjadlam sobie sorowke z pora i popilam kakao na skutki mieszanki nie musialam dlugo czekac i dosc szybko wyladowalam z glowa w kibelku a potem mialam zabojcza zgage i tak mnie jakos ogolnie ciezko bylo ze nie moglam zasnac dzis na szczescie wstalam jak nowo narodzina i czekam na godzine 17 :ico_oczko:
avanti83, bedziemy cze kac z Toba..... fortunata_fofa, gdzie te zdjecia maluszka??? monika na widok kawki az slinka leci ejustysia jak sie wstawia filmik na youtube ?
wiecie jestem bardzo szczesliwa .....nie da sie tego słowami opisac ....wreszcie sie wszystko układa ......córcia zdrowiutka :ico_sorki: :ico_sorki:
no to dziewczyny dzisiaj podziwiamy waszych synków ...juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01:
dziewczyny mam prosbe ktoras z Was mogla by mi przeslac swoj numer telefonu w prywatnej wiadomosci...cos mi net fiksuje i moge nieoczekiwanie zniknac a jak tak sie zdazy to bede mogla Was jakos zawiadomic eskiem
hej dziewczynki - mi też coś w necie siada, od rana wejść nie moglam, jade o 13 do lekarza, martwie sie bo wiktorek cos malo sie rusza od 2 dni , mam nadzieje, że to nic poważnego, zoola napisze Ci tym you tubie za jakieś 30 min bo ide na śniadanie