10 gru 2010, 10:22
Murchinson, zostaje narazie przy starym lekarzu ale bardziej z koniecznosci. Na poczatku grudnia zadzwonilam do dwoch ktorzy tez maja dobre opinie i sa chwaleni i jeden mi zaproponowal zebym przyszla 21.12 a drugi chyba 29. Prywatnie i takie terminy :ico_szoking: a wtedy jak wszystko dobrze pojdzie to my bedziemy w Niemczech wiec musialabym do stycznia czekac. No to pojde juz tego 14, choc mnie wszystko skreca. R zas mowi ze moze sie zrehabilituje i bedzie mnie przez ta sytuacje lepiej traktowal, zobaczymy :ico_oczko:
wiola85, super ze wszystko ok :ico_brawa_01:
Motylek22, ja tez ostatnio kombinuje z zupam, szukam w necie i potem eksperymentuje, przeplatam z tymi dotychczasowymi i tak w tym tygodniu to tylko wczoraj byly ziemniaki wszystkie inne dni jedlismy zupy, jakos teraz bardziej mi sie ich chce :ico_oczko:
NOWA, ja dzis na 21 zapisalam sie na fitness, troche meczaca ta godzina ale jutro mam pierwszy od mniesiaca weekend bez szkoly wiec nie musze wstawac po 5, a po tych cwiczeniach jakos sie lepiej czuje taka porozciagana. Tylko ze w szkole na emisji glosu robie dokladnie te same cwiczenia i oddechowe i relaksacyjne, w szkole mam za darmo w tu place za jednorazowe wejscie 12 zl :ico_oczko:
A my wczoraj sie pogoscilismy, 4 godz z bratowa R jak dla mnie to nadmiar szczescia, troche sie pobawilam z malymi na szczescie zlecialo. R z bratem mieli robote w warsztacie wiec nam nie towarzyszyli i bylo trudniej. Ale minelo :-)
Wykupilam tez ten syrop - duphalac, ale jednak sie go nie napije dzis bo jakby mial od razu zadzialac to bedzie problem bo na 15 do dentystki ide. Zwykle ta sytuacja sama w sobie powoduje u mnie rozwolnienia a gdzyby jeszcze z syropem sie skumulowala to kiepsko :ico_oczko: