23 sty 2011, 19:05
Witam ja znowu po imprezce, wczoraj bylam na tych urodzinkach u babci, fajnie bylo, a dzis zaprosila nas na obiad bo wszystko dostala do domu, wiec znowu jechalam alel traz jestem juz w domku :-)
Koroneczka, ja nie ogladam skokow ale cala rodzina je ogladalal wiec tez wiem co sie dzialo, powiem szczerze ze mnie jakos nigdy tak to nie pociagalo, ale ciesze sie ze zwyciestwa polaka i zal mi adasia :-)
Murchinson, ja tez coraz bardziej cierpie na bol kregoslupa, boli mnie tak bardzo nisko nad sama pupka, czesto nie moge w nocy wstac do toalety, nie wiem czy jakas zla pozycje mam do spania czy cos z tym lozkiem nie tak :ico_noniewiem:
aniawlkp86[/ musisz oko przymrozyc na dogadywania, ja tez czasem sobie wypije winko, a nawet troszke piwka jak M ma bo normalnie ma mi sie zachciec tak mi smakuje, zreszta zawsze lubilam a teraz to jest szalenstwo :ico_wstydzioch:
Patrycja wspolczuje dolegliwosci, mnie tez czasem dopada zgaga ale na poczatku ciazy mialam ja czesciej.
Martkotka gratulacje za kopniaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to wy juz prawie wszystkie wiecie jak beda sie nazywac wasze dzieciaczki, a ja nadal nie mam imienia :ico_szoking: