hej
Ja odpoczywam przy kawce :-)
Badania zrobione, powiem Wam, ze jakby nie cytryna, to chyba bym zwroicla te słodkości :ico_olaboga: , żałuje, ze wzięłam tylko polówkę, maż nie mógl mi towarzyszyć więc bylam sama, ale miałam ksiązkę wiec szybko zleciało :-) , ale byly 2 kobitki, które piły 75 g i musialy siedziec 2 h :ico_noniewiem:
Wózki widzę dalej na tapecie :ico_oczko: , któraś pisała, że ma posłużyć 2 lata, to piszę, że nie posłuży, z tego względu, ze w gondoli dziecko pojeżdzi do 6-7 mies. w spacerówce dłuzej, ale zobaczycie, ze juz koło roku bedziecie się zaopatrywać w parasolkę, bo znacznie lzejsza, zajmuje mniej miejsca (przydatne w podrózy np), po prostu praktyczniejsza :ico_sorki: .
A jesli chodzi o jakośc, to XLandery naprawdę są dobre, przynajmniej z tych osob co znam i mają to nikt na nic nie narzekał :ico_sorki:
Termometr mam Brauna do ucha, pomiar w 3 sek. mam go odkąd jest Pola i sie sprawdza :ico_sorki:
Obiadek mam gotowy, krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym i golabki od mamy :-)
[ Dodano: 2011-02-03, 14:28 ]
dzis u nas takie piekna pogoda ze szok......byłyslmy z Natsza na 2 godzinnym spacerze
zazdroszczę, u mnie niby temp. kolo zera, ale taki zimny, przeszywający wiatr wieje, wyszlysmy z malą do sklepi i z powrotem