witam
dzisiaj Hania już dużo lepiej,nawet długo spała,bo jak zasnęła po 22 tak dzisiaj przed 10 sie obudziła :ico_szoking: w nocy tylko 2 pobudki na siku i picie i smacznie spała,więc jesteśmy na dobrej drodze :-)
mąż pojechał jakiś samochód oglądać,jutro chyba drugi będzie oglądał :ico_noniewiem:
co do golenia w czasie porodu to jak trzeba niech golą,poza tym pod koniec już ciężko się samej ogolić :ico_haha_01: ja się goliłam tydzień przed terminem porodu a rodziłam 11 dni po terminie to w sumie 2,5 tyg byłam nie golona to sobie tam poprawili co nieco :ico_oczko:
w walentynki to pewnie mąż mnie nie zaskoczy :ico_noniewiem: juz spojrzałam że pracuje na rano wtedy więc może jakaś kolacja w domu albo po prostu miły wieczorek jak Hania uśnie :-) ja mu kupię prezencik taki skromniutki bo bardzo wygodnie mu się w moich kapciach chodzi,to kupie mu podobne i już moich nie będzie ruszał :ico_oczko: tylko ciekawe czy ja chociaż kwiatka dostanę :ico_noniewiem:
rodzić też będę bez znieczulenia,z Hanią dałam radę to teraz też dam :-)
za to 28 lutego idziemy do teatru :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bilety juz kupił ale sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: często do teatru chodzicie?
ja nigdy nie byłam jeszcze :ico_noniewiem:
Dzisiaj idziemy do znajomych,A jutro jesteśmy zaproszeni do drugich znajomych, więc weekend mamy bardzo przyjemny :-D
fajny taki weekendzik :ico_brawa_01:
maz zabiera nas dzis na pizze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
smacznego :-D
sałatkę z brokułem i feta z sosem czosnkowym :-)
bez fety bym zjadła :ico_oczko: