Koroneczka, no wlasnie dzis wazylam sie na tej samej co tydzien temu pokaza mi 1,5 kg wiecej. I pora dnia byla taka sama.
Watpie zebym zgubila tyle w tydzien czasu jeszcze po tej niedzielnej pizzy :ico_haha_01:

koroneczka ma racje roznie z tymi wagami bywa, ja tez u lekarza warze innaczej a w domu tez innaczej :-)I wyszlo na to ze tydzien temu jak oddawalam mocz bylam o 1,5 kg ciezsza
No właśnie jutro tłusty czwartek :-) :-) :-)[/quote czyli jutro wiecej kilogramow bedzie :-D a tam ja bardzo lubie paczki wiec sobie nie odmowie :-)
Murchinson, czyli nadzieja jest ze bede kitki robic, no wyszystko jest mozliwe :-)
U nas pogoda fajna narazie 3na plusie a zobaczymy jak dalej bedzie :-)

od tygodnia znow mam zaparcia :ico_haha_01:Może się porządnie wypróżniłaś :-D :-D :-D To też ma znaczenie!

No to cud się wydarzył :-) Bidulka z tymi zaparciami, ja na szczęście nie mam z tym żadnych problemów! Ale staram się jeść produkty wysokobłonnikowe :-)od tygodnia znow mam zaparcia :ico_haha_01:
Zazdroszczę! Ja to jutro rano wybiorę się do cukierni koło mnie i zakupię zapas na cały dzień :-) Będę sobie podjadała a co :-)moja mama jest cukiernikiem i wlasnie w pracy odpowiada za paczki i drozdzowki. Pracy jej wspolczuje zwlaszcza przy takich okazjach ale pozniej cala rodzine obdziela jej owocami :ico_oczko:

duża dziewczynka :ico_brawa_01: a czemu wizyta za 2 tygodnie?Antosia wazy ok 1700 g, nastepna wizyta za 2 tygodnie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość