NOWA, super że niunia łądnie rośnie i wszystko wporządku :-)
Fajnie tak coś w domku odświerzyć :ico_brawa_01: Odrazu przyjemniej się mieszka :-)
Mnie zgaga od wczoraj dopada, więc dzięki temu mniej jem bo zaraz mnie pali :ico_oczko:

Mój za to jak już coś robi to natychmiast po sobie sprząta :-) jak już się zaprze i bierze się za porządki robi to dokładniej ode mnie :ico_szoking: Czasem wchodzę do mieszkania i nie poznaję :ico_szoking: :-) A potem szukam moich rzeczy, bo nie wiem gdzie włożył :ico_sorki: :ico_sorki: heheKoroneczka mój mąż też uwielbia gotować, ale sajgon niesamowity zostawia po sobie

A czekają z bratem na jakieś dokumenty, bo właściciel tego terenu gdzie oni chcą to otworzyć mieszka na Florydzie :-) Przez to trochę się to przedłuża, bo jedne dokumenty trzeba przesłać, na drugie trzeba zaczekać. Ale ogólnie idzie wszystko w dobrą stronę! Stwierdzili, że nie zdążą już z tą wulkanizacją do wiosny kiedy ludzie będą zmieniać opony z zimowych na letnie, więc na spokojnie planują do wakacji zdążyć :-)a jak tam mąż ze swoim biznesem?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość