hejka
my sobie dzisiaj na spacerek poszliśmy, 1,5 godz chodziliśmy po lesie i o dziwo Hania prawie całą drogę sama chodziła :ico_brawa_01: tylko raz na ręce poszła jak większe błoto było :ico_oczko: nawet się za bardzo nie zmęczyłam,bo od razu A powiedziałam,że chodzimy powoli i relaksacyjnie :-D mamy parę fotek zrobionych no i na nk je wrzuciłam jakby co ;-)
dziewczyny Koroneczka jest w szpitalu! :ico_szoking: Była z mężem na spacerze i złapały ją skurcze, myślała, że już rodzi! Ale w szpitalu opanowali sytuację :ico_sorki: Pewnie trochę tam zostanie, ale jeszcze nie wie jak długo. :ico_olaboga:
ojeju to się porobiło :ico_olaboga: dobrze,że sytuacja opanowana i niech się trzyma dzielnie i wraca szybko do domku :ico_sorki:
Motylek22 ty może tak nie szalej :ico_nienie:
mama Izuni oby taki ból się na razie nie pojawiał :ico_sorki: :ico_sorki: a możesz mi wysłać przepisy na ptasie mleczko,jabłecznik z pianką i cappuccino?
Dzis bylismy na zakupach dla Poli, kupiłam jej buciki wiosenne, kalosze, pantofle do przedszkola, czapeczkę i okulary, takze póki co obkupiona :ico_sorki:
super,widać że zakupki udane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
w ogóle ta golonka na obiad wyszła pycha :ico_brawa_01: a Hania jak się dopadła do mięska to prawie ziemniaków nie jadła :ico_haha_01: