30 mar 2011, 11:25
cześć kobietki :-D
u mnie przed blokiem koszą trawę, to i ja zaraz swój trwanik skoszę, póki jeszcze sięgam :ico_haha_01:
u nas place zabaw zaczęli budować w zeszłym roku, fajne takie, ogrodzone :-D przed blokiem mamy tylko piaskownicę, ławki obok nie ma, bo dewotkom przeszkadzała i zlikwidowali, więc rodzice siedzą z dziećmi w piachu, albo stoją obok na chodniku :ico_puknij: za blokiem mam fajny plac, są ławeczki, więc będę miała gdzie chodzić z Krzysiem :-D Dzisiaj nockę miałam już lepszą, chociaż nadal kość bolała, ale już nie tak jak wczoraj.
Patrycja a do fenoterolu dostałaś isoptim? ja biorę 5 razy dziennie pół tabl. i na noc całą. A czkawkę małego też czuję w dole brzucha :-D ogólnie to ja już nie wiem jak on jest ułożony, bo ciągle kombinuje, teraz leży chyba po przekątnej, ale nie wiem gdzie ma głowę, a gdzie pupę :ico_noniewiem:
Emilia sterylizator już mam, ale jakbyś wylicytowała 2 podfrzewacze, to chętnie odkupię :ico_haha_01:
Motylek super fotka Filipka :-D przystojniaczek z niego, będzie łamał kobiece serca :ico_oczko:
Mariola a co lekarz mówił na wyniki?
no i nie wiem co jeszcze miałam napisać :ico_noniewiem: wyciągam depilator i zaczynam koszenie :ico_oczko: później się odezwę.