Koroneczko mamy apteki stylowe, 3 to na pewno, a może i więcej :ico_oczko: nie wiem jakie mają ceny, ostatnio zamawiałam z tej sieci doz.pl i ceny mają atrakcyjne.
mama Izuni dobrze, że udało się namówić siostrę na zamieszkanie z mamą :ico_sorki: z tymi urzędami to wiesz, zależy na kogo trafisz :ico_noniewiem: jest dużo starszych kobitek, co pamiętają dawne czasy i ich nawyków nie wyplenisz, młodzi urzędnicy trochę inaczej podchodzą do sprawy, chociaż to też nie reguła. Pamiętam sytuację u siebie w pracy jak przyszedł facet z dokumentami i jednej rzeczy nie skserował, to koleżanka mu skserowała, a później dostała taki opiernicz od kierowniczki, że szok :ico_szoking: Co do rachunków, to my mamy ich tyle, że moja wypłata to na połowę starcza :ico_oczko: ale faktem jest, że jak się urządzaliśmy, to cały sprzęt był brany na raty, bo nie mieliśmy kasy, mieszkanie na kredyt, samochód to samo. A z tymi cenami to szaleństwo jakieś :ico_olaboga: cukier w sklepie po 6zł, a na giełdzie niemiecki po 3zł, to ludzie na tony kupują :ico_oczko: