04 kwie 2011, 11:10
cześć :-)
u mnie pochmurno i kropi, ale ciepło jest. Na spacer wczoraj nie poszliśmy, bo przyszedł kolega męża i tak się rozsiedział, że myśleliśmy, że na noc zostanie :ico_haha_01:
Murchinson za 34 tydz. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a szefową masz udaną z tymi koszulkami :ico_haha_01: Sernik robię właśnie taki zwykły, z samego sera, tyle że bez bakalii.
Motylku za 8 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mi też za chwilkę wskoczy :-D
Koroneczka to ładnie masz tych butów :-D jak moja teściowa :ico_oczko: teściowa zawsze szuka promocji i potem chowa pudełka na pawlaczu, żeby teść nie widział :ico_haha_01:
Aniu za ostatnie okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ten czas leci :-D mnie tam można i ubierać i żywić, bo dość ekonomiczna jestem :-D chociaż jak zacznę na allegro kupować, to czasem załapię mały trans, ale rzadko mi się to zdarza :ico_oczko: po sklepach nie lubię chodzić. Mojego męża za to ani ubierać, ani żywić, jest wielki chłop i potrafi zjeść, do ubrania byle czego nie kupi, najgorzej ze spodniami i butami, spodnie ma zazwyczaj max 3mies. i podarte w kroku, buty ok. 6 mies. wytrzymują :ico_olaboga: chociaż ostatnio pobił rekord, bo nowe buty w jeden dzień załatwił-na tym motorze wtedy :ico_noniewiem:
Patrycja poproś lekarza, żeby przepisał Ci Isoptin, on łagodzi skutki uboczne Fenoterolu. Mąż ma ciekawych współpracowników :-D mój jak kiedyś pracował w firmie elektrycznej, to miał wyjazd do Szkocji i też takie asiory mu się trafiły, jeden mówił np. dwa bułki i jeden kiełbas :ico_oczko: przed sklepem monopolowym w niedzielę siedzieli od rana i czekali aż o 13 otworzą :ico_puknij:
NOWA no lepiej sama po tej drabinie nie wchodź :ico_sorki: Psinka będzie miała spa :-D moje koty strasznie się teraz kłaczą, codziennie je wyczesuję, ale i tak pełno kłaków fruwa :ico_noniewiem:
Emilia u nas spółdzielnia nie chce się zgodzić na zamontowanie klimy :ico_noniewiem: znalazłam klimatyzatory chłodzone wodą, ale trzeba je na stałe przyłączyć do rury z wodą i u nas nie bardzo jest jak. Także chyba przenośną zrobimy i mój mąż stwierdził, że rurę odprowadzi do kratki wentylacyjnej, ale nie wiem czy tak można :ico_noniewiem:
[ Dodano: Pon 04 Kwi, 11 11:11 ]
Dziewczyny proponuję zrobić fotki brzuszków, bo później możecie nie zdąrzyć już nam pokazać :-D