06 kwie 2011, 15:30
cześć kobietki :-D
dzisiaj sobie pospałam, później zrobiłam obiadek, poczytałam książkę i dopiero teraz kompa odpaliłam :ico_oczko: Zadzwoniłam do położnej, z którą chciałabym rodzić, ale okazało się, że nie można w naszym szpitalu prywatnie się umówić, tylko jak akurat położna ma dyżur, a jak nie ma, to może polecić koleżankę, więc nie wiadomo i tak na kogo trafię :ico_noniewiem: dzwoniłam też do położnej z przychodni (w końcu :ico_oczko: ), ale okazało się, że dzisiaj była tylko rano, będę dzwonić jutro :ico_oczko:
Wczoraj mąż wymierzył sypialnię i okazało się, że wszystko się zmieści :ico_brawa_01: nie wiem jak ja mierzyłam :ico_haha_01:
Motylku zdrowiej szybciutko :ico_sorki: Fajnie, że Filipek zadowolony z nowego łóżka :ico_brawa_01: a nie chciał na górę wejść?
Patrycja ja też mam bardzo dużą ilość wydzieliny, ale to podobno przez pessar.
Mariola a ślub cywilny macie w sierpniu, czy wcześniej? Te moje skurcze czasem też są tak bolesne, że ledwo mogę się ruszyć :ico_olaboga: wczoraj miałam 5 co 15 minut, masakra :ico_olaboga:
Ania dzisiaj masz dzień porządków :ico_oczko: ja zacznę wszystko układać i przekładać, jak meble będą gotowe :ico_oczko:
Murchinson ja też mam czasem taki dzień, że nie mam nawet do kogo buzi otworzyć, ale wtedy zawsze do jakiejś koleżanki zadzwonię chociaż na chwilę, albo do kotów gadam :ico_haha_01:
Koroneczka i co, w banku wszystko załatwione?
Emilia muszę sprawdzić czy mój sterylizator zmieści się do mikrofali, bo jeszcze tego nie zrobiłam :ico_sorki: mamy dość dużą, to mam nadzieję, że się zmieści. Muszę go wygrzebać z dna kartonu, w którym mam rzeczy dla małego.
[ Dodano: Sro 06 Kwi, 11 15:35 ]
Mój mąż niedawno kupił ekspres Nescafe Dolce Gusto, kawka jest przepyszna :ico_brawa_01: wygodny, bo kapsułkę się od razu wyrzuca i nie trzeba nic czyścić od kawy, mleczko też jest w kapsułkach i ekspres je spienia. Czasem się kawki napiję, ale nie za często. Przed ciążą piłam codziennie jedną z łyżeczki, rozpuszczalną.
Alkoholu nie piję ani grama, bo nie wiadomo jaka ilość może spowodować FAS, a nie chcę szkodzić małemu, zresztą nawet przed ciążą piłam rzadko i mało.