witam niedzielnie
u mnie słonko pięknie świeci a my nadal w domku musimy siedzieć :ico_placzek: ale może do rodziców pojedziemy po obiadku,tyle co do auta to Hani nic być nie powinno :ico_noniewiem: dziękuję,że o nią pytacie-ogólnie ma się super,nie gorączkuje,nawet nie drapie krostek :ico_brawa_01: choć mówi,że ją swędzą,ale powiedzieliśmy jej,że jak będzie drapać to zrobią jej się dziury i poskutkowało,ewentualnie sobie lekko ręką potrze aby ulżyć ale nie drapie :ico_sorki:
mama Izuni ja bym złożyła skargę na tego kuriera bo tak się nie robi :ico_nienie:
markotka tak to jest na pewno ospa :ico_sorki: a pranie też się cieszę,że może na dworku się wywietrzyć,wczoraj 3 pralki tak wysuszyłam a 4 już na strychu powiesiłam bo wieczór był :ico_oczko:
patrycja_g :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 38 tc i czekamy na wieści z rozwiązania :-) jeszcze 2 dni i przytulisz synka :-D
Koroneczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 36 tc a mąż ładnie musiał zabalować na imprezce :ico_haha_02:
zoola27 jak piękna pogoda to trzeba ją wykorzystać :-D
Motylek22 super,że skurcze na razie ustały :ico_brawa_01: a Filipek na pewno szybko załapie żeby w nocy siku wstawać do kibelka,dobrze,że w dzień sobie swietnie z tym radzi :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2011-04-17, 11:37 ]
w ogóle jak wczoraj siadłam do prasowania ciuszków to jak o 15 zaczęłam tak po 18 skończyłam :ico_olaboga: :ico_olaboga: myślałam,że się wykończę...były tylko przerwy na wc i powieszenie prania :ico_sorki: