08 paź 2009, 21:09
hej!
no wiecie...mnie tu nie ma, bo ja pracuję....dziś wróciłam po 19do domu i dopiero teraz mogę usiąść...a w sumie nie mogę, bo J dziś kładł Hanię, co się równa temu, że ona odwala histerie przez 40minut i i tak ja muszę do niej latać! :ico_zly: nie mam siły...normalnie ręce opadają.............
dzięki za komplementy! dziś mi klientka powiedziała, że wyglądam na chłopca....srutu tutu....z Hanią to samo mi gadali.............i co?
Blask, ja w sumie mieszkam na wsi i drogi mamy ok, ale wózek raczej kupię na tereny polne-leśne...bo często spacery urządzałam po polnych drogach, albo jeździmy do lasu, więc jak najbardziej solidne zawieszenie i pompowane duże koła...a masz coś na oku?
wisnia3006, pochwal się zdobyczą w takim razie..
Qanchita, chcesz powiedzieć, że nie masz żadnego zdjęcia z brzuszkiem???dziewczyno....pstrykaj telefonem, czym się da, bo będziesz potem żałować...
a ciuchy ciążowe to zbawienie....żeby jeszcze nie kosztowały 130zł za byle co :ico_olaboga: bo to jest żenujące...spodnie na 5miesięcy a cena jak za nie wiem jaką kreację.............
to kiedy idzies na zwolnienie???
ja z Hanką pracowałam do 5miesiąca....a teraz ile Bóg da :-D
riterka, ja w 20tc z Hanią dopiero poczułam pierwsze ruchy...ale w sumie już w 22tyg nieźle kopała! a teraz czuję już regularnie od 2tyg takie fajnie bulgotanie....najczęściej jak siedzę....ale nadal czekam na te właśnie intensywne ruchy....