22 gru 2009, 22:58
madzia0609, już dopisałam, jesteś na 1. stronie :-D Co do Twojego allegro, to ja muszę odmówić zakupu tych śliczności, bo nasz Tymek ma jajka jak dzwony więc mu się chyba te cuda nie przydadzą :-D :-D
Qanchita, ja cię kobito podziwiam!!!! Tyle robić w kuchni! Ja ostatnio nic na stojąco nie mogę robić bo mi słabo i w brzuchu ciągnie. Ale szacuneczek, naprawdę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A choinkę też już mamy, przytachaliśmy w niedziele i teraz nam pięknie pachnie i świeci. Kocham choinkę
wisnia3006, najważniejsze to się dzielić obowiązkami w domu! Ja też nie lubię niektórych rzeczy ale jakoś się z mężem uzupełniamy :-D
Ja dziś miałam wizytę z USG, kochane Mamuśki.
Synek nasz idealnie pasuje wiekiem do terminu wg OM, tak że idealnie. Waży 1370gram!!!! Byku normalnie, ale lekarz mówi że idealnie. Ogólnie wszystko pięknie z nim, serdeuszko jak dzwon, dziś miałam USG Dopplerowskie, wszystkie tam przepływy i naczynia w serduszku ok. Bardzo się cieszę. Termin na 5.03.
Ale Synek wciąż miednicowe ma położenie, a to już 30 tydzień....Trochę się martwię, chciałabym bardzo żeby się przekręcił, może go jakoś namówię, bo nie chcę cesarki.... Chcę spróbować urodzić naturalnie :ico_placzek: Ech, nie będę się zamartwiać, zobaczymy jak to będzie, wszystko ma swój cel.
Acha, i mam kłopot z tarczycą, muszę iść do endokrynologa, ale się nie przejmuję, bo to nic takiego, z tym można żyć, a dziecku sie krzywda nie dzieje. Dam radę!!!! I Tymcio też! :-D :-D