09 sty 2010, 21:49
jagodka24, nie mamy nic upatrzone, bo zima...mało gondol używanych jest w sprzedaży...pewnie wiosną będzie wysyp i wielki wybór, a teraz mamy problem! :ico_olaboga: żałuję,że nie kupiliśmy nic wcześniej, ale nie myślalam, że będzie tak cieżko! :ico_olaboga:
co do wagi w ciąży...to pięknie to teraz napisałaś
masz rację, w pierwszej ciąży w ogóle miałamw nonono wagę...było mi cudnie, mimo 18kg do przodu! bo było to coś nowego, pięknego...
czułam się jak gwiazda, choć czasem marudziłam, że aż tyle mam na wadze....ale było ok, było fajnie
a teraz? nie mam czasu na nic
wszystko w biegu, jeszcze te kilogramy nie ułatwiają życia
no i tysiące pieprzonych ludzi, który ci dowalą "ale masz spory brzuch"! :ico_zly:
nienawidzę tego!!! najbardziej mnie wkurza jak mowi to osoba, ktora bez ciąży waży 2razy więcej niż ja!
a co, mam dziecko nosić w torbie do cholery? bo to jest ciąża, żeby mieć brzuch!!!
[ Dodano: 2010-01-09, 20:52 ]
Qanchita no wierzę, że zła byłaś
ale kochana...masz jeszce czas i na pewno zdążysz wszystko kupić....
ja może za tydzień rano skoczę na zakupki....mam nadzieję, że się jakoś uda
ale chciałabym jeszcze o ikeę zahaczyć, a to wyprawa dłuższa i w innym kierunku i nie wiem jak to zorganizować... :ico_noniewiem:
nie wiecie czy te osłonki na łóżeczko z ikea pasują do wszystkich łóżeczek?
chociaż...jak moj mąż nie ruszy d....do i łóżeczko będę kupować, bo nasze musi domalować, ale jakoś zapału nie widzę! :ico_zly: