18 sie 2009, 14:22
pewnie,że kawa to nic strasznego.No wiem,że najgorsza to sypana,dużo toksyn itd,rozpuszczalna w sumie nic nie daje bo jest za bardzo przetworzona no i też nie za zdrowa,najlepsza z ekspresu,krótko parzy się a wyciąga z kawy co się da.No wypiłam i oczy otworzyłam :ico_haha_01: :-D
Nie myślcie,że ja jakaś wychuchana wydmuchana :ico_haha_01: Nie jestem aż taka przezorna na jaką wyglądam :ico_haha_01: w sumie to ja już weteranka w tych ciążach :ico_smiechbig:
[ Dodano: 18 Sierpień 2009, 14:26 ]
jagodka24, ja mam usg za tydzień i też już nie mogę się doczekać.Każda z Was była już na usg lub u gina a ja siedzę jak ta nonono i czekam i nic nie wiem :ico_noniewiem: trochę brzuch mam zaokrąglony od dołu,wogóle to nie byłam płaska przed ciążą więc ktoś mógłby powiedzieć,że brzuch mam dorodny no ale on był jeszcze zanim zaszłam dorodny :ico_haha_01: No i żeby nie te bolące piersi ,brak miesiączki i zaokrąglenie od dołu brzucha,nie wiedziałabym czy to ciąża czy nie.Głupia taka niepewność a raczej takie czekanie,siedzenie jak na szpilakch.Zwłaszcza,że u nas jest prawdopodobieństwo na bliźniaki.Za pierwszym i drugim razem było jedno ale nigdy nic nie wiadomo...kiedyś chciałam,przy 1 ciązy teraz raczej by mi łatwo nie było :ico_haha_01: no chciałabym wiedzieć już co tam we mnie siedzi :ico_haha_01: