A szkoda bo juz fajny domek znalazlam a nie bylo to proste bo musial byc zaakceptowany przez babcie mame i ciotke bo ja sama w wieku 30 lat gowno wiem :ico_puknij:
oj kochana, u mnie to babcia najmadrzejsza jest :ico_puknij: ja dopiero od 2 lat mieszkam sama, wczesniej z rodzicami i dziadkami... masakra
I o tyle o ile ja to jakos chyba przetrawilam -jescze jest jedna malenka nadzieja ze dadza mojemu M.kredyt i mi na reszte pozyczke -ale bardzo nikla... :ico_placzek: :ico_placzek:
kochana trzymam &&&, zeby sie udalo
My z M. tez nie mamy slubu bo nie obraczka sie dzieci robi :ico_puknij: a dzidzia to naprawde maly cud jest anie zaden wstyd!!!
my tak teraz myslimy, a ludzie sa niestety okropni i bezlitosni...
u nas ludziom przeszkoadza, ze to bedzie juz 3 moje dziecko, a co im do tego?? tylko nikt nie mysli o tym, ze to 2 ciaza dopiero, ze P. tez chcialby miec swoje biologiczne dziecko, mimo ze dziewczynki kocha najmocniej na swiecie i chce im dac swoje nazwisko... ludzie najczesciej patrza na innych a nie na siebie, niestety...
dobra...dziewczyny nie bede wam smecic ale rozumiem za do bolu jak to jest z"rodzinka"
kochana nie smiecisz nam... ja tez dzisiaj napisalam duzo o swoich problemach, kazda z nas ma prawo sie wygadac
2 szybkie pozyczki na kwote 100tys i procent 18% :ico_zly:
az 18% :ico_szoking: skad oni to biora :ico_szoking:
tez pochodze ze wsi i jedna babcia głupiio gadala ( takie wiejskie gadanie) zebysmy chociaz male przyjecie zrobili no bo jak to tak bez ślubu i wogole i na poczatku nawet moja mame w to wciagła przykro mi sie zrobilo po jej slowach czy nie bedzie mi przeszkadzało ze bede "PANNĄ Z DZIECKIEM" mysle sobie no matko kochana jaka ja panna z dzieckiem przeciez nie jestem sama mam partnera ale teraz jzu sie uspokoily dotarlo do nich ze to nasza decyzja
dobrze, ze dotarlo, bo do niektorych zadne argumenty nie trafiaja i to jest najgorsze... moja mama jeszcze niedawno mi powiedziala, ze moze P: jednak sie rozmysli i nie zamieszka z nami :ico_zly: teraz to widze jak ona nam dobrze zyczy...
TRzeba tylko na siebie liczyc...