12 lis 2010, 22:08
magda1614, oj współczuję siedzenia w szkole :ico_olaboga:
Dobrusia, pewnie lubi jak słyszy Twój głos :-D :-D :-D
NowaSejana, teraz to już z dnia na dzień coraz mocniej będziesz dostawała po brzuszku :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Mój dzidziuś dużo się rusza, baaardzo często czuje nawet jak chodzę ale zauważyłam,że jak czytam Karolince baje na dobranoc to się wierci najbardziej :-D Chyba lubi słuchać bajeczek :-D
A ja dopiero teraz usiadłam po całym dniu :ico_olaboga: Najpierw sprzątałam w domku, później z Karolą się bawiłam, później na zakupach przełaziłam 2 godziny i myślałam,że do domu nie dojdę :ico_olaboga: później jedzonko, caały zlew brudnych naczyń,bo wczoraj nie miałam weny :-) :ico_wstydzioch: i na wieczór wymyśliłam,że upieczemy z córcią kruche ciasteczka i dopiero teraz ostatnia porcja się zrobiła :ico_olaboga:
Padam na pyszczek. Idę córcię, wykąpać, muszę coś jeszcze do jedzonka jej wymyślić,bo mówi,że głodna i idziemy do łóżeczka czytać bajeczki. Mam nadzieję,że szybko uśnie,bo ja usypiam na siedząco :ico_sorki: :ico_spanko:
A jutro wreszcie wraca mężuś z trasy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zwykle go nie ma 5 dni i przyjeżdża,a teraz go 14 dni już nie ma i tęsknimy z córą okroooopnie :ico_placzek:
Już się nie mogę doczekać jutrzejszego wieczora :-D :-D