Witajcie :-)
Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 25 tydzień :ico_ciezarowka:
NowaSejana, jaja sobie robią :ico_puknij: :ico_olaboga:
patrycjaaa, nic się nie martw, tak to już bywa w ciąży :-D Ja podziwiam mojego M.,że się ze mną nie rozwiódł po pierwszej ciąży :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Sama się sobie dziwiłam jak ja się zachowuję ale nie dało się nic poradzić na to,a M. ze spokojem wszystko przyjmował :ico_sorki: :ico_sorki:
Teraz w ogóle nie mam humorów i jakiś konkretnych zachcianek na szczęście :-D
W ogóle ostatnio jakoś tak mam więcej siły i ochoty na wszystko :ico_ciezarowka:
Oprócz tego,że brzuszek czasem da znać o sobie i twardnieje, no i nocne skurcze łydek to nie czuję się ciążowo :-D :ico_brawa_01: :-D
Aaa miałam Was pytać. Czujecie może taki dyskomfort w kroku albo tu jak kość ogonowa jak np. za długo leżycie w jednej pozycji albo siedzicie za długo ??
Ja zauważyłam to jak ostatnio długo jechałam autem i później chciałam wysiąść to normalnie takie dziwne uczucie jak by mnie ktoś w krok kopnął :ico_szoking: :ico_wstydzioch:
Ciekawe od czego to :ico_noniewiem:
tabogucka, oj to uważaj na siebie :ico_olaboga: Nie czas na takie upadki :ico_nienie:
A tak w ogóle to można powiedzieć,że na dobre Ci to wyszło,bo możesz w domku teraz odpocząć :-D :-D
A i dostalam wczoraj super dobra wiadomosc!!! Dostane klucze do nowego domku juz 21 grudnia!!!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: