25 sty 2011, 15:09
Cześć dziewczyny :-)
Oczywiście tyle do czytania było,że nie wiem co która pisała :ico_olaboga:
ewelcia1245, super waga małej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:U mnie pewnie podobnie,bo ostatnio identyczną wagę dzieciaczki miały :-D Ja następną wizytę mam 8 lutego ale już usg nie będę mieć niestety :ico_noniewiem:
agusia22, niezła niespodzianka :-) Dobrze,że teraz okazało się,że może być córa,a nie po porodzie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Fintifluszka trzymam mocno kciuki za operację i żeby szybko męża wypuścili do domu :ico_sorki: Szkoda,że nie będziesz mogła wybrać się do pl po wszystkie rzeczy dla małej. A ktoś z pl nie mógł by Ci ich przywieść lub przesłać ? Wiadomo,że koszty wysyłki by były duże,bo to raczej ciężkie rzeczy ale zawsze to jakieś rozwiązanie :ico_noniewiem:
Co do skurczy przepowiadających to ja też nie wiem jak takie wyglądają,bo nie miałam w pierwszej ciąży i teraz też nic takiego nie czuję. Brzuch mi jakiś czas temu trochę twardniał ale już dawno nic się nie działo :-)
Co najwyżej czasem tak się dzidziuś ułoży,że mam wrażenie jak by mi ktoś coś ciężkiego do kroku przywiązał,bo nawet dobrze się chodzić nie da ale wystarczy,że się położę i zmienia pozycję :-D
Gwona brzuszek śliczny i nie duży :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wcale nie jest duży :ico_nienie:
Dobrusia, na pewno dobrze poszło i jutro też będzie dobrze :-) :-)
Najważniejsze,żeby choroba Cię nie rozłożyła :ico_sorki:
Idę trochę poukładać puzzle z córcią, zjemy zupkę i na spacerek uciekamy :-D