oj tyle napisalyście ze nie wiem co komu pisac :ico_sorki: :ico_sorki:
Za kolejne tygodnie dziewczynki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czas leci nieubłaganie do przodu i super :ico_haha_02: :ico_haha_02:
A ja po zakupkach troche nakupilam ale jeszcze sporo brakuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: byłam w komisie i tam troszke ciuszków kupilam i na wyjscie ze szpitala komplecik polarowy ocieplany i w razie to jeszcze w przecenie znalazłam cudny kombinezonik ale juz taki troszke cieńszy bo kwiecien to jeszcze chlodno jest :ico_sorki: i do tego wanienka buteleczki 2 szt pampersy mala paczuszka mleko 1 opakowanie w razie czego ,płyny do mycia balsam proszek płyn do płukania i takie drobiazgi i niezle zaplacilam a gdzie jeszcze :ico_sorki: :ico_sorki: ale co tam ja lubie takie zakupki :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ide sie rozpakowac i polezec bo padam ze zmeczenia i znowu pól nocy nie spałam :ico_sorki: chyba za bardzo nad tym wszystkim mysle ostatnio
milego popoludnia :-) :-)