Dobrusia sliczny WItus;)
Mamy 2 Mamy rozpakowane/? prawde??? bo ju sie gubie heheh
teraz widze ze sa juz 3 Mamusie;) :-D
slodkich snow :ico_brawa_01:
ehhh... znam to.... tesciowie to tylko codziennie P. sie pytaja co tam u mnie, czy jeszcze chodze...Mama moja mnie wkurzyła bo ja dzwonię codziennie do niej a wczoraj nie zadzwoniłam wcale i dziś tez nie i wyobrazacie sobie ze nawet nie zadzwonila ani nie napisala smsa czy u mnie wszystko dobrze :ico_szoking: bo przeciez bylam we wtorek w tym szpitalu :ico_sorki: no i jestem zła bo widze ze zero zainteresowania co u mnie ale nic poczekam do wieczora czy ona coś do mnie napisze czy zadzwoni,
tego ja niestety tez nie pamietam, dlatego staram sie dziewczynkom dawac jak najwiecej ciepla, codziennie im mowie, ze je kocham...Ale w dzieciństwie nie pamietam zeby ona mnie przytulila i powiedziala ze mnie kocha =wcale ,ja tego nie pamietam i mówi do mnie ze mój synek jest rozpieszczony ale ja tego nie mialam ,za to mój synek ma :ico_brawa_01:
no to super, w koncu bedziecie u siebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Siedzie z nim sama w domu bo wszyscy pojechali teraz na gwałt kończyć nasze mieszkanie, to na weekend będziemy mogli się w końcu wprowadzić :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość