a dlaczego ma dac Ci skierowanie?Mam nadzieję,że tylko zgodzi się na to skierowanie mnie do szpitala. :ico_olaboga:
a ja wyczytalam ze od 36 tygodnia sie nie tyje juz tak gwaltoenie ze wrecz to nie dobrzez mocno na wdze przybierac na samym koncu :ico_szoking: wiec bardzo dla ciebie dobrze :ico_brawa_01:i wskaznik na wadze tez za bardzo nie chce sie ruszyc,
Ja mysle ze mam spokojnie 15kg -na szczescie nie mam wagi w domu a ostatni raz wazyli mnie 24 stycznia to mialam 10 kg na plusiei tak mam juz 12kg
heh :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ja mialam identyczne odczucie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:I, wlasnie Sejana, ja 2 noce temu tez tak mialam, ze mnie skurcze zaczely chwytac, akurat jak maz mi usnal :ico_haha_01: i chociaz tak sie na to czeka to jak juz poczulam, ze jest kolejny i nastepny to sie zestresowalam i pomyslalam, ze nieeee, ja nie chce jeszczeeee :ico_haha_01:
oj, bylo na poczatku to samo... rumien panowal w starym przedszkolu a ja chyba w 10 czy 12 tygodniu bylam dopiero :ico_szoking:jaci Sejana, ale teraz masz z tym rumieniem, pamietam, ze na poczatku ciazy tez jakas epidemie tego mialy dziewczynki w przedszkolu :ico_olaboga:
nic mi na ten temat nawet nie mow :ico_nienie: nie dosc, ze stare mialam i skore lekko zwisajaca na brzuchu (po ciazy z malymi) to teraz nowe wyszly i brzuch nabral koloru czerwonego :ico_zly: no i brzuch oczywiscie juz mam jakies 6cm wiekszy od tego jak z malymi mnie przyjmowali do szpitala :ico_puknij:teraz sie bede jeszcze nad rozstepami uzalac...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość