19 kwie 2007, 10:33
hej dziewczyny to chyba nie dokonca jest tak...moja mama rodzila normalnie i przez cesarke-i mowi ze nie zdecydowalaby sie na normalny porod drugi raz...a cesarke miala 2 razy i bardzo chwali...podobnie jak mama mojego narzeczonego.
Znam tez dziewczyne ktora rodzila normalnie 18 godz.i zakonczylo sie cc i ona jest wdzieczna za oszczedzenie jej cierpien...
W niedziele urodzila moja kolezanka ktorej porod trwal 31h,w koncu znieczulili ja jak do cc..i rozerwali...wiec szycia jeszcze wiecej tylko ze w intymnym miejscu..wiec dochodzi do siebie tak samo ..a porod byl niby naturalny!
Moj dzidzius jest zle ulozony i tez wybieram sie na cc..i przyznam ze jestem zadowolona..mniej bolu-bo jestem mięczakiem i sie do tego przyznaje!-bedzie szybciej,bezpieczniej dla dzidzi..a przy cesarce bedzie moj A.wiec to on ubierze od razu dzidzie,a ja zaraz po dostane dzidzie i bede sie nią normalnie zajmowac bo bedzie ze mną caly czas(chyba ze bede chciala to polozne sie pomoga nią zaopiekowac)Tak wiec dla mnie ta wizja nie jest wcale taka zla..ale rozumię ze kazdy ma inne zdanie:)