wisienko, no niedługo, niedługo, bo jeśli Kubuś sam nie wyjdzie, to za jakiś tydzień wyciągniemy go siłą! :ico_haha_01: Myślę, że gdyby zdawał sobie z tego sprawę, to wyskoczyłby w kilka sekund!! :ico_haha_01:
Malolata zycze lekkiego :ico_dziecko: !!!!!! Ja mialam to szczescie ze urodzilam w wyznaczonym dniu to bie tez tak zycze :ico_brawa_01: pozdrawaim
U mnie 107 dzisiaj!!! :ico_sorki:
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: DO TERMINU ZOSTALO TYLKO 11 DNI :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: Z TEJ OTO OKAZJI STAWIAM WSZYSTKIM :ico_kawa: :ico_kawa: I PYSZNY TRUSKAWKOWY :ico_tort: :ico_tort: czestujcie sie wszyscy Smacznego :064: :064: :064: :064: :064: :064: :064: :064: mam nadzieje ze moj porodzik nastapi juz niebawem!! JESTEM SZCZESLIWA I NIE MOGE SIE DOCZEKAC AZ PRZYTULE SWOJEGO SYNKA :ico_dziecko: :509: :509:
Ja stawiam bo zostalo mi 33 dni :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Witam nowe Mamusie!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: